Excellent PRO Gelatix 2.0 Biscotti 50g

Gelatix 2.0 Biscotti marki Excellent PRO w czarnym plastikowym matowym słoiczku o pojemności 50g z kolorową etykietą.

  • Kod: 5903900443289
  • GTIN (EAN-13): 5903900443289
  • Dostępność: Jest Jest  (9670 szt)
  • HEMA & Di-HEMA FREE
  • *Sugerowana cena detaliczna brutto: 60 PLN

EXCELLENT PRO GELATIX 2.0 BISCOTTI - to beżowy odcień żelu o konsystencji galaretki. Idealnie sprawdzi się do przedłużeń bardzo długich, długich i krótkich, a także do wykonywania samego szkieletu, uzupełniania ubytków oraz korekt. Można również nim nadbudować i utwardzić naturalną płytkę. Dzięki jego bardzo gęstej konsystencji możliwe jest zbudowanie czterech paznokci na raz bez obawy o zalane skórki. Będzie więc doskonałą propozycją dla początkujących stylistek, które potrzebują trochę więcej czasu podczas pracy żelem, oraz dla doświadczonych osób, przyśpieszając im w ten sposób czas pracy. W opakowaniu produkt sprawia wrażenie bardzo gęstego, jednak podczas pracy nim zmienia konsystencję i płynnie poddaje ruchom pędzelka, jednocześnie delikatnie się poziomując. Odporny na uszkodzenia mechaniczne i bardzo wytrzymały sprawi, że stylizacja będzie trwała przez cały okres jej noszenia. Produkt wolny od HEMA i TPO.

Specyfikacja:

  • Twardość: Twardy
  • Poziom krycia: 80%
  • Konsystencja: Bardzo gęsty
  • Szybkość poziomowania: Bardzo wolne

Przeznaczenie:

  • Krótkie, długie i bardzo długie przedłużenia
  • Budowa samego szkieletu
  • Uzupełnienia i korekty
  • Utwardzenie naturalnej płytki

Czas utwardzania:

  • Lampa EXCELLENT PRO MASTER POWER 54W (365nm + 405nm): 60 sekund
  • Inne lampy UV/LED (365nm + 405nm) oraz LED (405nm): 60-120 sekund (w zależności od mocy i rodzaju lampy)
  • Lampy UV (365nm): 120 sekund

Wzornik Gelatix 2

INGREDIENTS: BIS-HEMA POLY(1 4-BUTANEDIOL)-22/IPDI COPOLYMER, ISOBORNYL METHACRYLATE, SILICA, ETHYL TRIMETHYLBENZOYL PHENYLPHOSPHINATE, BHT, PEG-9 DIMETHACRYLATE, P-HYDROXYANISOLE, HYDROQUINONE, +/- [CI 77891, CI 77491, CI 15850, CI 77499, CI 60725, CI 77492, CI 77007, CI 19140].
*Data aktualizacji składu produktu: 1 września 2025
Dodatkowe informacje